Zakoni Blagostanja Radionica Kundalini Yoge




Tomasz Winski
Hotel „Park“ Novi Sad, Srbija
Subota i Nedelja (27. i 28. Jun, 2015)
10:00-13:00 Radionica KY
13:00-15:00 Pauza za ručak
15:00-18:00 Radionica KY

Organizatori seminara: Jelena Ilić & Smiljana Gavrančić
Kontakt organizatora: jelena_ilic_lela@yahoo.com  063.1898998
                                         smiljana.gavrancic@gmail.com  063.350227
 

Kao ljudsko biće koje zivi na ovoj planeti, Vaš život je pod uticajem mnogih zakona. Među njima su i duhovni zakoni koji upravljaju Vašim blagostanjem – sile jednako jake kao i zakon o gravitaciji. To su vrlo jednostavni zakoni, ali nijedan od njih nije izborni, i nimalo nije bitno da li verujete u njih ili ne. Oni u svakom slucaju igraju mocnu ulogu u Vasem zivotu.
-          Okupićemo se zajedno za intezivnu dvodnevnu radionicu Kundalini Yoge.

-          Koristićemo tehnike Kundalini Yoge  (kriyas i meditacije) u cilju transformacije negativnih šablona koji nas blokiraju da živimo srećan i uspešan zivot i promenimo našu svest o novcu.

-          Naučicemo sve o duhovnim zakonima koji upravljaju našim zivotnim uspehom i blagostanjem.

Radionice yoge i meditacije biće dopunjene pomoću gonga. Vibracije gonga usporavaju frekvenciju mozga i smanjuju stres. Zvuk gonga nas pogađa ne samo kada ga čujemo, već, takođe, kada iskusimo akustične vibracije u cijelom telu. One nam pomažu da se oslobodimo tenzije i anksioznosti (strahova) i imaju veoma jak efekat čišćenja.

Najbolji način da objasnimo blagostanje jeste da kažemo da je kao pupoljak ruže koji cveta i otvara se,  oslobađa svoj miris. To je trenutak, koji traje par dana, kad cvet ruže poznaje blagostanje. Kada su muskarac ili žena uspešni, to je miris bezbednosti, gracioznosti, dubine, karaktera i istine koji mogu da podele sa svetom. Kao sto sveća zraci svetloscu, tako ljudsko biće zrači blagostanjem. (Yogi Bhajan). 
 


Tomasz Wiński (Hajreet Singh)  nam dolazi iz Poljske. On je profesionalni astrolog i drži časove yoge. Njenova astrološka specijalnost je horarna i tradicionalna astrologija. Piše astrološki blog Astrologus.pl. Član je Poljskog udruženja astrologa i Astrološkog udruženja Velike Britanije. Predavač je na astrološkim konferencijama u Varšavi. Takođe ima certifikat da bude predavač Kundalini Yoge, da radi radionice kundalini yoge i drži časove. On takođe praktikuje Sat Nam Rasayan, što je hiling tehnika (isceljujuća tehnika) u tradiciji Kundalini Yoge. U ovoj tehnici Hiler (Iscelitelj) isceluje iz stanja duboke meditacije (shuniya).

~Dobrodošli~
 

Коментари

Популарни постови са овог блога

Pranajama – kontrolisana plovidba na talasima Daha

Izaberi disanje po svojoj meri